Motellistamme löytyy 27 nostalgista huonetta ja 55 kotoisaa vuodetta. Jokaisessa huoneessa on oma pesuhuone, liinavaatteet, taulutelevisio, jääkaappi ja langaton Wi-Fi -yhteys. Talon maittava, sekä ketjuista poikkeava aamupala ja iltasauna kuuluvat myös huoneiden hintaan.

Meillä on tarjolla myös lemmikkiystävällisiä huoneita. Muistathan ilmoittaa meille varauksen yhteydessä eläinystäväsi mukanaolosta.

  • 1hh = 84 €
  • 2hh = 99 €
  • 3hh = 120 €
  • 4hh perhehuone = 150
  • Lemmikkilisä = 10 €

Varaa huone täältä

Motellimme vastaanotto palvelee tällä hetkellä seuraavasti:

Ma-Pe klo 15-22
La klo 14-22

Tulemme paikalle ennakkoon sovitusti myös näiden aikojen ulkopuolella.

Talon keittiö tarjoilee Unionin baarissa laadukasta bistro-ruokaa ma-pe klo 15-21 ja la klo 14-20.

Me olemme matkustaneet paljon sekä työn että vapaa-ajan puitteissa. Isot ketjuyhtiöt eivät oikein enää kiinnosta. On mielenkiintoista tutustua tällaisiin pieniin, uniikkeihin paikkoihin. Vanhojen tavaroiden ystävänä tämä paikka oli meille nappivalinta.

Huoneet on Käpylässä kovin tilavia. Jokaisessa huoneessa on jopa oma eteinen. Erityisesti talviaikaan kun on tavaraa mukana suhteellisen paljon, niin kaikenlainen lisätila on tervetullutta.

Tämähän on ihan piilossa oleva helmi! Just meidän perheelle sopiva pysähdyspaikka. Huoneista löytyi jopa enemmän varustelua kuin joissain moderneissa majoituspaikoissa. Esimerkiksi jääkaappi on meille tosi tärkeä, kun matkustamme pienen lapsen ja hänen eväidensä kanssa. Ja miten hauska olo ravintolassa tuli; ihan kuin olisi astunut Kaurismäen elokuvaan!

Voi täältä löytyy huonekäytävältä myös mikro! Täällähän on tosi hyvät fasiliteetit pienen lapsen kanssa matkustavalle. Mikro on meille tosi tärkeä.