Olemme laajentaneet palvelutarjontaamme vuonna 2020, ja nykyään meillä tehdään viikoittain erilaisia leivonnaisia, sekä täyte- ja voileipäkakkuja catering-, eli pitoalveluna talomme ulkopuolelle. Sinulla on mahdollisuus noutaa leivonnaiset ja kakut suoraan kotiisi tai työpaikallesi, tai tilata niihin meiltä kotiinkuljetus. Koska emme ole kondiittoreita, emme pysty toteuttamaan ihan kaikkia toiveita kakkujen saralla, mutta voileipäkakut, juustokakut ja perinteiset kermatäytekakut ovat meidän ydinosaamista.

Leivonnaisten lisäksi toteutamme erilaisia juhlaruokailuja catering -tyyliin suoraan kotiisi, toimistollesi tai vuokrattuun juhlatilaan. Vuoden 2020 aikana toimitimme ruoat muun muassa 50-vuotisjuhliin, pikkujouluihin ja kehitys- ja virkistyspäiviin ympäri Meri-Lapin.

Yksi parhaista korona-pandemian aikana luoduista palveluistamme on Kukka ja Kakku -toimitus yhteistyössä Keminmaan Kukan kanssa. Siinä asiakkaamme pystyy ostamaan haluamansa ruoan tai kakun Motel Käpylästä ja kukan Keminmaan Kukasta kotiinkuljetuksen kera. Tilauksen voi tehdä meille vaikka toiselta puolelta Suomea. Korona-vuoden aikana olemme toimittaneet muun muassa äitienpäiväkakkuja ja -kukkia, vappumunkkeja ja -kimppuja, lounaita ja syntymäpäiväruusuja suoraan päivänsankarin kotiovelle.

Juhlia suunnitellessasi muistathan, että myös Motel Käpylästä löytyy eri kokoisia, yksityisiin juhliin sopivia tiloja vuokrattavaksi. Annamme mielellämme lisätietoja ja tarjouksia: sales@motelkapyla.fi, 040 775 24 66. 

Tässä muutamia perushintoja catering -tuotteisiimme liittyen:

Vadelmatäytekakku 10:lle hengelle 45€
Kinkkuvoileipäkakku 10:lle hengelle 55€
Lohivoileipäkakku 10:lle hengelle 60€
Marmorikuvioitu appelsiini-suklaa-juustokakku 10:lle hengelle 45€
Gluteenittomat ja maidottomat versiot +5€

Porkkanapiirakkapelti 35€
Mokkapalapelti 30€
Tiikerikakku 18€
Gluteeniton viskikakku 25€

Kotiinkuljetus 12€

Valmistamme kaikki kakut laktoosittomina.